foradia subscriutegrat

Bon ambient en el Torneig d’escacs setmana cultural a Beniarrés

Van participar 27 xiquets i joves de categories benjamí, aleví, i infantil, procedents de Beniarrés, Alcoi, Muro, Cocentaina, i de la província de València

 

4-Vista general del torneo

S’ha celebrat a l’agost a Beniarrés unes activitats esportives i culturals, amb motiu de la seua Setmana Cultural. En l’activitat d’Escacs es va realitzar un torneig per eliminatòries, en partides de 10 minuts per jugador, portant l’Adreça Tècnica el Club d’Escacs Cocentaina.

Van participar 27 xiquets i joves de categories benjamí, aleví, i infantil, procedents de Beniarrés, Alcoi, Muro, Cocentaina, i de la província de València. Tots ells van demostrar un bon nivell i una excel·lent esportivitat. També va haver-hi partides amistoses que van poder jugar més aficionats.

20-El Subcampeón Guillem PratsVan arribar a la semifinal 4 bons jugadors. 1 de Beniarrés, Guillem Prats; 1 de Muro, Victor Navarro; 1 de La Canyada (València), Hugo Reig de 9 anys, Campió de l’any passat; i 1 d’Alcoi, Diego Vallés de 8 anys. Tant Hugo Reig com Diego Vallés van ser la sensació del torneig en guanyar a jugadors molt més majors i experimentats. La final que va ser molt emocionant la van jugar igual que l’any passat Hugo Reig i Guillem Prats, guanyant de nou Hugo Reig de La Canyada (València) que es va proclamar Campió rebent un bonic trofeu i una magnífica enciclopèdia d’escacs. Subcampió va quedar Guillem Prats de Beniarrés que també va rebre trofeu i enciclopèdia d’escacs, 3º Diego Vallés d’Alcoi, i 4º Victor Navarro de Muro.

Va estar present en les diverses activitats i en el torneig d’escacs l’Alcalde de Beniarrés D. Luis Tomás, lliurant els Premis el Regidor d’Esports D. Francisco Sellés. Ressaltar l’excel·lent labor de promoció dels escacs que ha realitzat l’Ajuntament de Beniarrés amb aquest torneig, on tots els participants van gaudir de les seues partides en un bon ambient.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *