foradia ivace

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra el 30 aniversari d’IDEAS UPV amb una exposició

Aquesta es podrà visitar a la quarta planta de l'edifici Carbonell fins al dia 25 de novembre, i en ella es podrà veure un recull de productes i serveis de les empreses i startups més destacades nascudes en l'ecosistema emprenedor de la UPV

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha inaugurat l’exposició temporal ’30 anys d’IDEAS UPV – Espais IDEAS UPV’, que es podrà visitar fins al dia 25 de novembre a la quarta planta de l’Edifici Carbonell.

En aquesta mostra es poden veure un recull de productes i serveis de les empreses i startups més destacades nascudes en l’ecosistema emprenedor de la UPV, des de que es va crear a l’any 1992 i fins l’actualitat. Moltes d’aquestes innovacions han suposat una revolució en els seus sectors i han consolidat a la universitat com un referent en talent i bones idees. L’exposició està dividida en sis parts (Lifestyle, esport, gamer, futur, alimentació i impacte).

IDEAS UPV és un òrgan impulsor d’iniciatives empresarials nascudes en la mateixa universitat. L’objectiu d’aquest programa és fomentar i desenvolupar la cultura emprenedora, i sensibilitzar i dinamitzar a la comunitat universitària en la creació i suport de noves empreses, així com donar suport a la creació i desenvolupament d’empreses innovadores i de base tecnològica al País Valencià.

A més, també s’encarreguen d’informar, orientar i assessorar a la comunitat universitària sobre el procés de creació d’empreses en la UPV, dins del marc de la ‘Normativa sobre Creació d’Empreses en la UPV a partir de l’Activitat d’Investigació Universitària’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *