foradia subscriutegrat

Francesc Gisbert guanya el Premi Ciutat de Dénia de Narrativa

Es tracta d'una obra ambientada en la Diània peninsular, fa 2000 anys

L’escriptor alcoià Francesc Gisbert ha resultat guanyador del Premi de Narrativa Ciutat de Dénia, amb l’obra Les aventures de Diània. Es tracta d’un prestigiós premi de narrativa per a infants i joves, organitzat per l’Ajuntament de Dénia. El jurat va destacar l’originalitat de l’obra, l’agilitat de la narració i la capacitat de seduir el lector.

Com va comentar Francesc Gisbert en la cerimònia de lliurament del premi, es tracta d’una obra ambientada en la Diània peninsular, fa 2000 anys, des d’on partirà la protagonista en un viatge que la durà a Roma, Pompeia i Egipte.

La novel·la, pensada per al públic juvenil, combina aventures, viatges i intriga. Gisbert va rebre el premi de mans de l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt. L’obra ja està a disposició dels lectors, editada per Andana editorial, amb il·lustracions de Javier Lacasta. 

Francesc Gisbert és professor de llengua i literatura a l’IES Serra Mariola de Muro i doctor en Filologia. Ha publicat vora cinquanta llibres de narrativa per a totes les edats, a més de llibres didàctics i d’investigació, i ha estat distingit amb nombrosos premis literaris. 

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *