foradia pressupostparticipatiualcoi

Todomenosleopardo i Nou Tonell guanyen el concurs d’aparadorisme

• Han col·laborat alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi • En el cas de l'aparador guanyador Todomenosleopardo, les autores de la decoració han estat Irene Morcillo i Elisa Morales • Els propietaris han aconseguit 500 euros cadascun

Els guanyadors del concurs d’aparadorisme de Nadal d’aquest any és per Todomenosleopardo i  ‘Bar Nou Tonell’. Han participat 30 establiments en el concurs en els quals han col·laborat alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

En el cas de l’aparador guanyador Todomenosleopardo, les autores de la decoració han estat Irene Morcillo i Elisa Morales.

El concurs tenia dues categories, local comercial, on ha aconseguit el premi Custom Studio Todomenosleopardo® i local d’hostaleria i serveis on el guardó ha estat per al ‘Bar Nou Tonell’. Els propietaris han aconseguit 500 euros cadascun.

Organitzat per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, ACECA y la Federación de Comerç Alcoy Comercial.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, destaca la iniciativa i poder consolidar-la l’any que ve: “la idea és poder continuar amb la col·laboració de l’EASD’Alcoi, ja que ha tingut molt bona acollida per les dues parts, tant pels comerciants com per la mateixa Escola”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *