foradia subscriutegrat

Especial contingut cultural a les noves pàgines de El Grat

Aquesta ocasió ens hem avançat al començament del mes perquè des del primer dia de novembre pugueu gaudir d'aquesta nova edició amb la fira a Cocentaina, el mig any fester Alcoi i el canvi a l'horari d'hivern

Finalitzem el mes d’octubre amb una nova edició de El Grat, un número carregat d’entrevistes i reportatges sobre diferents temes, a més de tota l’actualitat de les comarques centrals.

Pel que fa a les entrevistes, comptem amb Sandra Obiol i Pablo González, regidors de Guanyar Alcoi, que fan un repàs a l’actualitat alcoiana i ens comenten les seues propostes; Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, també fa un petit balanç sobre aquests quatre anys al capdavant de l’entitat; i a més la nova alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, ens explica el seu primer mes en aquest nou càrrec.

Quant als reportatges d’aquesta edició, tenim una gran varietat de temes, com: ‘Ana Calvo reivindica el paper de la dansa’, de Belén Rivas; ‘La importància de recuperar els oficis del passat’ de Pau Sellés; dins del suplement d’Art&Cultura, parlem amb Verònica Cantó sobre l’any Carmelina; i coneixem l’acció cultural i social de la Fundació Mutua Levante, de la mà de Pep Jordà.

Ja hem mencionat el suplement Art&Cultura, tradicional en El Grat, i en aquesta ocasió parlem de: Vinticincvacances per Josep Sou, els Cicles Expositius d’Alcoi, Teatram, Animalcoi, La Veu dels Llibres, Vicent Colom, Ficcions, Sonora i Metralla a Gandesa.

Festivitats com el Mig Any d’Alcoi o el de Muro, el Trail Solidari, ocupen també un espai a les nostres pàgines, però, sobretot, hem dedicat una part d’elles a parlar sobre la Fira de Cocentaina, per a poder conéixer totes les novetats d’aquesta 675 edició. A més, la secció ‘El poble és savi’ també s’ha dedicat per a saber les opinions dels contestans i contestanes sobre aquesta Fira adaptada.

Com sempre, pots gaudir de l’anterior edició de El Grat en versió digital

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *