foradia subscriutegrat

Les Biblioteques d’Oliva celebren la Nit de les Ànimes i de Tots Sants

La regidoria de Cultura, Música i Biblioteques ha preparat una programació d'activitats per a la primera setmana de novembre

Amb motiu de la Nit de les Ànimes i Tots Sants, la regidoria de Cultura, Música i Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, ha organitzat una programació amb diverses activitats, que tindrà lloc la primera setmana de novembre.

A partir del dia 29 d’octubre, les biblioteques disposaran d’una selecció bibliogràfica de llibres de por per a totes les edats, que s’han denominat: ‘Les biblioteques espanten la por’. A més, també es farà l’activitat ‘Conta’m la teua por: Jo et grave, i tu em contes’. Aquesta és una iniciativa en la qual es pretén que els nets i netes, graven als seus iaios i iaies contant una experiència de por, i compartint-la en xarxes socials, etiquetant el perfil de Biblioteques Oliva, i amb els coixinets #Contamlateuapor #Jogravetuemcontes i #BibliotequesOlivaEspantalaPor. Es podrà participar fins al dia 8 de novembre amb vídeos com a màxim de tres minuts.

El divendres 5 de novembre, a les 20h, la Biblioteca Tamarit realitzarà una ruta guiada pel nucli històric d’Oliva, a càrrec d’Andana editorial, contant llegendes i històries de por, basades en el llibre ‘Por o fugirem’ de Joan Borja, Francesc Gisbert i Víctor Labrado. Per a poder participar s’ha de fer una inscripció al telèfon 962 96 37 40, o al correu bibliotecatamarit@gmail.com, o a la web de les biblioteques d’Oliva.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *