foradia subscriutegrat

L’Associació de Comerciants d’Oliva sorteja 6.000 euros amb la campanya ‘La compra que no veus’

ACCO vol mostrar que els clients compren un bon producte i aposten per la ciutat

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) i Confecomerç ja han fet pública la nova campanya nadalenca ‘La compra que no veus’. La iniciativa va acompanyada de sortejos per una quantitat total de 6.000 euros que es repartiran en premis de 100 euros. L’alcaldessa i regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, assegura que “el comerç d’Oliva ofereix un gran ventall de possibilitats per tal de fer un regal únic aquest Nadal, amb productes de qualitat i proximitat. A més amb aquestes compres afavorim els nostres veïns i veïnes amb negocis que en aquestes dates, competeixen amb les grans superfícies”.

La campanya de Nadal és determinant per als comerços locals i per això l’Associació de Comerciants d’Oliva, ha volgut llançar aquesta campanya premiant la compra dels seus clients, ja que se sortejarà entre les compres realitzades fins al 28 de desembre, 6.000 euros que es repartiran en dos grans sortejos, els dies 15 i 29 de desembre, en la plaça de l’Ajuntament, entregant 30 premis en cada sorteig.

En aquesta edició, ACCO vol mostrar que els clients no sols compren un bon producte sinó que qui tria el xicotet comerç està apostant per les relacions humanes, el benestar, la sostenibilitat, la promoció d’un entorn viu i dinàmic, està apostant per la seua ciutat, pel seu futur.

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, ha explicat: “Animem a la ciutadania a triar al comerç d’Oliva per a les seues compres nadalenques. Una elecció que repercuteix positivament en tots els ciutadans, negocis i a la nostra ciutat. Aquesta és la compra que no es veu, però que és la més important i la que decideix el nostre futur”.

A més de la campanya de Nadal, des d’ACCO, i conjuntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, s’ha organitzat per al diumenge 19 de desembre, el mercat de Nadal del Centre Històric d’Oliva. Un mercat amb un ambient nadalenc molt especial per a fer les compres de Nadal que disposarà de jocs infantils, música en directe, botigues de dolços i moltes més sorpreses.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *