foradia subscriutegrat

El Grat arriba amb l’Especial Nadal i els suplements Art&Cultura i La Veu del Llibres

A les pàgines d’aquesta edició comptem amb els suplements Art&Cultura i La Veu del Llibres. També contenen un especial Escacs, la tradicional entrevista a Tirisiti i un reportatge sobre la dieta de la civilització íbera, tot açò i més a El Grat de desembre

El Grat finalitza l’any amb una edició especial. L’arribada de Nadal junt amb dos suplements culturals i literaris completen un periòdic que compta amb el contingut més gran dels últims anys. A més de les activitats d’aquestes dates, les pàgines descobreixen alternatives per diferents pobles de les comarques centrals per a aquest pont de desembre, encara que això no és tot.

Desembre ve carregat, amb la ja tradicional entrevista que El Grat realitza a Tirisiti i un reportatge sobre l’arqueologia, l’alimentació a través de la dieta ibera, i un especial reportatge d’un creador valencià al festival de llum a Olot.

Pel que fa a l’àmbit polític, i seguint amb la ronda d’entrevistes als diferents partits amb representació a l’Ajuntament d’Alcoi, parlem amb Cristian Santiago i Aarón Ferrándiz, regidors de Podem Alcoi. Junt amb l’especial Escacs, també entrevistem a Alex Magán, subcampió provincial amb només 6 anys i ens endinsem en el món de l’escultor contestà Moisès Gil. Finalment, aprofundim sobre el llibre en homenatge al compositor Valls Satorres de la mà del seu autor, Juan Javier Gisbert.

Respecte als suplements, per una banda, Art&Cultura, amb alguns dels protagonistes citats i molts més. Tot per a conéixer la producció cultural i artística del nostre entorn. En l’àmbit literari, i amb la col·laboració del Diari La Veu, parlem de llibres i els seus autors al suplement ‘La Veu dels Llibres’ coordinats per Moisés Vizcaino i Victor Labrado.

Finalment, aprofundim en el Nadal alcoià per a conéixer la seua repercussió en l’àmbit estatal, de la mà de la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, i tota una programació nadalenca per a viure a Alcoi que va començar amb l’encesa de les llums de la ciutat el passat 27 de novembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *