foradia subscriutegrat

Nous projectes a l’IES Jaume I d’Ontinyent

Bernat Escalera, professor del centre, ha participat en una ponència a Las Palmas de Gran Canaria, i a més, estan preparant la participació de l'institut a l'Erasmus K229

L’IES Jaume I d’Ontinyent continua el seu curs amb projectes educatius. L’últim d’ells va ser el dia 30 de novembre, a Las Palmas de Gran Canaria. Concretament, el professor del centre, Bernat Escalera, va participar en una ponència sobre Habilitats humanes i ocupabilitat, dins de les jornades d’orientació organitzades per Comissions Obreres Canàries.

Durant la conferència es va parlar sobre com treballar aquestes habilitats i competències per millorar l’ocupabilitat de l’alumnat, seguint el mètode de treball que utilitza al centre educatiu. Les paraules del professor de l’institut d’Ontinyent van tindre molt bona acollida per part dels orientadors, autoritats i professorat que va assistir a l’esdeveniment.

Per altra banda, l’IES Jaume I, està preparant la seua participació en el projecte Erasmus K229, en el qual també estaran presents altres centres europeus de França, Luxemburg-Alemanya, Portugal, Xipre i un centre de les Illes Canàries.

L’alumnat reflexionarà sobre el concepte d’Europa i les diferents entitats representades en aquest projecte. A més, aproparà als joves a les cultures d’altres territoris, i a les seues llengües. Tot es podrà veure resumit en una obra de teatre que estarà escrita i interpretada per l’alumnat que participe.

Aquest Erasmus es du a terme de forma digital per la pandèmia, ja que la visita a Ontinyent es va haver de suspendre, però l’obra de teatre es representarà a Portugal, país que sí que rebrà la visita dels estudiants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *