foradia subscriutegrat

Dos premis d’investigació científica recauen en l’IES Jaume I d’Ontinyent

En aquest cap de setmana el centre d'educació secundària va rebre dos importants premis: el FEDINES i el SAPIÈNCIA

L’IES Jaume I d’Ontinyent està de celebració perquè als últims dies ha rebut dos importants premis d’investigació científica. Per una banda, el premi FEDINES i per l’altra el SAPIÈNCIA.

Concretament, el divendres a la vesprada es va dur a terme l’acte de lliurament dels premis FEDINES al pati noble del Castell-palau renaixentista d’Alaquàs. En aquest acte acadèmic i institucional, el focus es va posar al talent jove que s’està formant als instituts valencians. L’endemà, va ser el torn d’anar al Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló per a lliurar els prestigiosos premis SAPIÈNCIA, convocats per les cinc universitats públiques del País Valencià, el CSIC, i dos de les importants universitats privades. En Castelló l’IES Jaume I d’Ontinyent va rebre el Tercer Premi.

Aquests dos reconeixements s’ha rebut pel treball d’investigació ‘Estudi i propostes de millora de la qualitat ambiental atmosfèrica a Ontinyent’, realitzat per alumnat de 2n de Batxillerat Núria Borredà González, Carmen Tolsà Martínez, Jenifer Vanessa Merino Pacheco i Pau Quilis Torró, que han estat dirigits per la professora del departament de Biologia i Geologia, Almudena Martínez. Alguns d’ells van anar als dos actes acadèmics acompanyats per membres de l’equip directiu de l’IES Jaume I.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *