foradia subscriutegrat

Sortejos i promocions per a la campanya Nadal al Mercat Municipal d’Oliva

Per una compra superior a 5 o 10 euros, depenent de la parada, rebran una butlleta de participació per a un sorteig de les cistelles de Nadal 2021

La regidoria de Comerç, Mercats i Consum, encapçalada Yolanda Balaguer, juntament amb el Mercat Municipal d’Oliva, han preparat per a aquest Nadal una campanya amb diversos sortejos, promocions i receptes.

Si els visitants fan una compra superior a 5 o 10 euros, depenent de la parada, rebran una butlleta de participació del sorteig de les cistelles de Nadal 2021. En cada parada ha preparat una cistella, amb productes per un valor aproximat de 40 euros. En total es sortejaran 11 cistelles el dia 22 de desembre. Els guanyadors i guanyadores seran les que tinguen les butlletes que coincidisquen amb les últimes xifres del premi de la Loteria Nacional.

Però, a més del sorteig de les cistelles, es podrà gaudir de les promocions i rebaixes nadalenques de cada parada, que també disposaran de receptes amb els seus productes i l’opció d’encomanar els aliments necessaris.

També en aquesta campanya els comerciants i les comerciants han preparat un altre sorteig per al dia dels Reis, el dia 5 de gener, amb un premi d’un patinet elèctric. Per a participar, s’haurà de completar una butlleta, amb la realització de tres compres en les diverses parades del Mercat.

Yolanda Balaguer, ha destacat que: “aquest Nadal, el Mercat Municipal ha volgut crear il·lusió, aproximar-se a la gent amb les seues promocions i donar més oportunitats als seues clients amb el sorteig d’onze premis, en aquest cas, onze cistelles, i el gran sorteig del patinet”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *