foradia subscriutegrat

Oliva recuperarà la Muntanyeta de Santa Anna gràcies a Diputació

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha visitat la zona afectada per l'incendi i ha coincidit amb l'alcalde, David González, i el diputat Vicent Mascarell en què és necessari actuar en aquest espai

Toni Gaspar, president de la Diputació de València, l’alcalde d’Oliva, David González, la vicealcaldessa, Ana Morell, i el diputat Vicent Mascarell ha visitat la zona de la Muntanyeta de Santa Anna, que va estar afectada per l’incendi.

En aquesta visita, Gaspar ha anunciat que la Diputació ajudarà en la recuperació d’aquest espai periurbà d’Oliva després de l’incendi forestal del passat divendres.

Les Brigades de la Diputació han col·laborat amb l’Ajuntament per avaluar els danys i a partir d’ahí s’elaborarà un full de ruta per a escometre la recuperació d’aquest espai natural de gran valor paisatgístic.

Per altra banda, les brigades de Divalterra, ha retirat els pins afectats per l’incendi de l’interior del col·legi La Carrasca, per evitar que pogueren caure en el centre escolar, instal·lant a més una tanca perimetral que separa el col·legi de la zona afectada.

Totes les autoritats que han visitat aquesta zona, han coincidit amb els responsables de la corporació local en la necessitat de començar com més prompte possible la recuperació ambiental d’un espai molt volgut pels veïns d’Oliva. La Diputació s’implicarà en aquest procés de recuperació.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *