foradia pressupostparticipatiualcoi

El Teatre Serrano ofereix la programació familiar ‘Nadal Teatral’

Aquesta programació especial durarà entre els dies 26 al 30 de desembre, i totes les entrades per als espectacles tindran un preu de 6 euros

Gandia ha presentat la programació teatral familiar de la ciutat per a aquest Nadal, de la qual es podrà gaudir entre els dies 26 al 30 de desembre.

Per al regidor de Cultura, Nahuel González, ‘Nadal Teatral’, és una programació que vol culminar “l’any Històric per al Teatre Serrano perquè tot i les dificultats hem tingut una assistència magnífica de públic i hem superat una pandèmia. El nostre teatre ha demostrat estar a l’altura i que som una ciutat referent cultural”.

“El teatre és un espai segur que inclús en les pitjors circumstàncies ha continuat obert. Per tant, apostem per l’àmbit cultural com una ferramenta necessària i fonamental per a la vida emocional de les persones”, ha recordat el regidor.

El preu de les entrades serà de 6 euros i ja es poden adquirir a la web instanticket.es, i a la Casa de la Cultura. Al Teatre Serrano es podran comprar una hora abans de cada espectacle.

Les obres començaran el dia 26 de desembre amb ‘Horta’, dirigida a xiquets i xiquetes entre els 3 i els 7 anys. Es realitzaran dos sessions d’aquest espectacle.

El dia 27 de desembre, serà el torn de ‘BAOBAB’, una funció a partir dels 6 anys, que està creada per la companya catalana ‘La Pera Limonera’.

‘El Meravellós viatge de la Lea’ serà l’obra que tindrà lloc el dia 28 de desembre, i està destinada a xiquets a partir dels 5 anys.

La companyia valenciana JM Gestió Teatral farà una versió musical de Frankestein amb ‘Amic Frankie’, i és per a públic de totes les edats.

‘Yolo’, serà l’obra encarregada de tancar la programació de ‘Nadal Teatral’, i és un espectacle dirigit a xiquetes i xiquets a partir dels 5 anys.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *