foradia mediambient

El Nadal de Gandia està farcit d’activitats per a totes les edats

Des de principis de desembre la ciutat ha celebrat diferents actes, i continuaran fins a l'últim dia de Nadal

Gandia vol que la seua ciutadania tinga il·lusió en aquestes festes de Nadal, i que hi haja moltes activitats per fer. Des de principis de desembre hi han hagut diferents actes com Fires o Mercats. Per exemple, el Mercadet de Nadalenc, que va començar el dia 4 de desembre i que es podrà visitar fins al dia 5 de gener. La Fira Mercat, tindrà els dies 22, 23, i del 27 al 30 de desembre la seua edició de Mercat de l’Art.

A més, també es pot visitar el Betlem Monumental fins al dia 5 de gener al Jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. Pel que fa a les atraccions de Fira, els més menuts podran gaudir d’elles fins al dia 6 de gener a la Plaça Prado.

Un dels esdeveniments que més il·lusió farà als xiquets i xiquetes de Gandia serà el Poblat del Pare Noel, que estarà els dies 22, 23 i 24 a la Plaça Rei en Jaume I, igual que el Campament dels Reis Mags d’Orient, que s’instal·larà a la plaça Major els dies 3 i 4 de gener.

El dia 24 de desembre es donarà la Benvinguda al Pare Noel, amb un espectacle itinerant per la ciutat que començarà a les 18h.

Per al diumenge 26 de desembre tindrà lloc l’Oratori de Nadal de Johann Sebastian Bach amb motiu de l’Any Jubilar Sant Francesc de Borja, a les 21h a l’Església de la Seu Col·legiata. Aquest mateix dia, Horta Teatre actuarà al Teatre Serrano; i els dies 26 i 27 de desembre ho faran Blowing, Múcab Dans, a les 18h al Teatre del Raval.

El dia 27 de desembre serà el torn de ‘El Petit Lilo’, d’Actua Produccions. Aquest espectacle anirà pel centre de la ciutat, començarà a les 18h; i ‘Boabab, un arbre, un bolet i un esquiro’ de la companyia La pera llimonera, actuarà al Teatre Serrano a les 19h.

El dia 28 de desembre continuarà tot amb més teatre gràcies a ‘El Calbaret’ de Teatre Varietats, al Teatre del Raval, ‘El Meravellós viatge de Lea’ de l’Associació Artística La Banda, al Teatre Serrano; ‘Covent Garden Solists’, a l’església de les Escoles Pies, i Spinish Circo, el taller de circ que també estarà el dia 29 de desembre, juntament amb ‘Amic Frankie’ de Gestió Teatral al Teatre Serrano.

Les botigues del centre estaran obertes a la nit el dia 30 de desembre i hi haurà més teatre gràcies a la companyia de Lucas Escobedo, amb l’espectacle ‘YOLO’. A més, el dia 30 serà el dia que se celebrarà la cursa de Sant Silvestre, que començarà a les 21h a la Plaça Major.

Per a acomiadar l’any es farà una Festa de Cap d’Any a la Plaça Prado, que finalitzarà a les 4 del matí.

El 2 de gener, actuaran pels carrers de la ciutat la S.A For Dixieland Band, i el dia 3 serà el torn d’Estranya Cia. Aquests dos dies actuaran també l’Horta Teatre. Per a finalitzar amb el teatre el dia 4 de gener actuarà Zanguango Teatro.

A més, els Patges dels Reis d’Orient estaran als carrers de la ciutat els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, i el 2, 3 i 4 de gener.

Per a finalitzar les festes de Nadal, el dia 5 de gener serà el moment més esperat per als xiquets i xiquetes, la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient. Tot començarà a les 16:30h amb l’arribada al Port de Gandia, i finalitzarà a les 19h amb la Cavalcada que eixirà des de la Plaça El·líptica.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *