foradia cdturisme

Les mascotes estaran presents a la Fira Mercat de Gandia

La Fira de Mascotes se celebrarà entre els dies 17 i 19 de desembre, i hi haurà paradors amb articles per a animals, serveis veterinaris, estètica canina, educació canina, exhibicions, o guarderies

Fira Mercat Gandia tindrà un nou espai dedicat a les mascotes durant el cap de setmana del 17 al 19 de desembre, Fira Mascotes, en la qual es podran veure diferents estands amb articles per a mascotes, serveis veterinaris, estètica, educació canina, exhibicions, o guarderies per als animals.

El vicealcalde i regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Josep Alandete, ha indicat que: “Fira Mercat ha demostrat que és eixe punt de referència, de visita obligada cada setmana perquè una part important dels visitants de cada fira repeteixen, ja han agafat eixe hàbit d’anar setmana rere setmana a veure què hi ha a Fira Mercat”.

Per la seua banda, Vicenta Ferrer, assessora del departament, ha destacat que: “Aquesta és una fira que ja es va fer a la primera edició i ara repetim perquè les mascotes en els últims anys han trobat un lloc molt important en les llars. Hi ha estudis que diuen que el 40% de les famílies d’Espanya tenen una mascota i açò ha augmentat en un 5% des del 2017”.

A més, durant els dies que dura aquesta Fira Mascotes, s’han organitzat una sèrie d’activitats amb mascotes a l’exterior i dins de la Fira. Una de les novetats és que es podrà accedir amb aquests acompanyants dins del recinte del Prado, i per això des del consistori conviden a tot el món a què porte a les seues mascotes a visitar la Fira.

L’horari serà divendres i dissabte d’11 a 14h, i de 17:30 a 20h. Pel que fa al diumenge, estarà Oberta de matí, des de les 11 a les 14h.

Segons indiquen des de l’Ajuntament de Gandia, aquestes fires tenen molt bona acollida, i és que, durant el cap de setmana passat, quan es va celebrar la Fira del Regal, es van rebre 3.490 visites, i la valoració dels visitants ha sigut de 9.1, i la dels expositors de 8.2.

Ferrer ha volgut recordar que: “l’espai Fira Mercat manté totes les mesures de seguretat vigent, hi ha menys expositors per a mantenir les distàncies, i hi ha vigilants que s’asseguren que tots porten la mascareta. És important que ho complim al 100%”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *