foradia subscriutegrat

La Junta de Seguretat de Bocairent analitza els robatoris de les últimes setmanes

En aquesta reunió s'ha acordat ampliar les accions de control de Guàrdia Civil i Policia Local, i augmentar els efectius de vigilància

En les últimes setmanes s’han produït al terme municipal de Bocairent una sèrie de robatoris, que va provocar que l’Ajuntament de Bocairent activara una comissió especial, en la qual es va demanar la convocatòria d’una Junta Local de Seguretat.

En aquesta comissió van estar presents el subdelegat del Govern a la província de València, Luis Felipe Martínez, i per l’alcalde del municipi, Xavi Molina.

Durant la sessió es va analitzar com ha anat evolucionant la delinqüència a la població, que en les últimes setmanes s’ha reduït un 38% respecte a l’any passat, però la situació generada pels robatoris i els dos intents fallits que s’han produït recentment.

José Vicente Sanz, regidor de Convivència, Seguretat i Trànsit, ha assenyalat que: “la investigació policial està avançada i que s’espera que prompte es detinguen els autors d’uns fets que han alterat la tranquil·litat del veïnat de Bocairent”.

Entre els acords que s’han adoptat en la Junta Local de Seguretat, destaca l’ampliació de les accions conjuntes de Guàrdia Civil i Policia Local, que han establit controls en punts estratègics i que tindran continuïtat en les pròximes setmanes. A més, s’augmentaran els efectius policials per a dates claus del calendari, quan el risc de robatori en determinades zones del terme municipal s’incrementa.

El regidor ha continuat explicant que: “l’objectiu és retornar de forma immediata la sensació de seguretat que teníem fins fa ben poc: Bocairent és un lloc segur per a viure i unes accions puntuals no poden alterar la nostra qualitat de vida”.

Des de l’Ajuntament s’ha volgut mostrar la seua solidaritat als veïns afectats pels robatoris i fes valdre tant l’esforç dels cossos policials com la col·laboració ciutadana per a aconseguir posar fi a la situació de les últimes setmanes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *