foradia subscriutegrat

Alcoi rep el premi a la innovació en la xarxa Tourist Info

El jurat ha destacat aquest projecte perquè reforça la creativitat, l'hospitalitat, la sostenibilitat i l'excel·lència turística

La Tourist Info Alcoi ha obtingut el premi a la Innovació en la Xarxa Tourist Info amb el seu projecte “Alcoi Tourist Lab: Obtenció de dades turístiques de forma anonimitzada i no intrusiva en els diferents punts d’interés del destí”. 

Els guardons van ser entregats en la clausura de la vintena edició de les jornades anuals de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana, celebrada a Elda. En aquest acte, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va reconéixer el paper essencial de les oficines Tourist Info, després de 30 anys des del seu naixement i va apostar per “prestigiar-les i cuidar-les”.

El projecte persegueix determinar amb quina població turística compte el destí Alcoi, creuant les dades obtingudes en l’Oficina Tourist Info amb els obtinguts en ocasió d’esdeveniments o visites a recursos turístics d’especial rellevància per al municipi.

El jurat ha reconegut que amb aquest projecte es reforça la creativitat, l’hospitalitat, la sostenibilitat i l’excel·lència turística. Així com Alcoi també afavoreix el desenvolupament local d’activitats turístiques empresarials vinculades a aqueixa anàlisi dels recursos i esdeveniments de la ciutat, i a més s’ha valorat el grau d’adaptabilitat del projecte a altres destins de la Xarxa Tourist Info.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi, Lorena Zamorano ha subratllat l’excel·lència del treball realitzat per tot l’equip de la Tourist Info Alcoi i ha destacat que “aquest és un projecte que utilitza la tecnologia per a ajudar-nos a millorar i créixer com a destinació turística, conéixer millor què és el que busca el visitant i quines són les seues necessitats, implicant a tot el sector i generant oportunitats empresarials”. 

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *