foradia mediambient

Empreses i entitats premien els millors treballs Final de Grau i Màster del Campus d’Alcoi de la UPV

El solemne acte s’ha celebrat complint amb totes les mesures sanitàries derivades de la Covid-19 • A més, s’han lliurat els premis de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’ als millors expedients

La taula presidencial ha estat formada per Pau Bernabeu Soler; director del Campus d’Alcoi de la UPV; Alberto Belda Ripoll, regidor d’Empresa i Formació de l’Ajuntament d’Alcoi; i Fidel Mestre Moltó, en representació de les entitats i empreses patrocinadores dels reconeixements.

L’Aula Magna de l’Edifici Viaducte del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit l’acte de lliurament de distincions del curs 2020/2021. Empreses i entitats han premiat als millors Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Final de Màster (TFM) amb 12 reconeixements. També s’han lliurat els premis de la ‘Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement’ als millors expedients acadèmics.

Els graduats, després de rebre el seu merescut premi, han realitzat els pertinents agraïments i han explicat els seus projectes. L’acte institucional s’ha adaptat a les circumstàncies actuals marcades per la Covid-19.

Pau Bernabeu ha indicat que “hi ha treballs de moltíssim nivell i això significa que darrere hi ha un cos de professors amb una capacitació excel·lent”. A més, “la satisfacció dels estudiants i les seues famílies és que, no sols han fet una gran faena, sinó que el Campus d’Alcoi i les empreses són capaces d’atorgar-los un premi”.

Per part seua, Alberto Belda, ha destacat que “a diferència de l’esport, moltes vegades ens oblidem de donar premis a la part acadèmica. Hi ha un treball per part de tots que han de tindre el seu moment de reconeixement”.

En representació de les entitats i empreses que fan possible aquests premis, Fidel Mestre, ha recordat el seu passat com a estudiant en l’Edifici Viaducte i ha donat l’enhorabona tots els premiats.

Reconeixements als TFG i TFM

Premi atorgat per Caixa d’Enginyers a Ángel Martínez, egressat en el Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, pel seu TFG “Diseño y desarrollo de un secador de manos compacto “.

Premi atorgat per l’empresa Multiscan Technologies a Samuel Ramón Soriano, estudiant del Grau en Enginyeria Informàtica, pel TFG “Desarrollo de aplicación web de soporte en la toma de decisiones para la inversión en los mercados financieros”.

Premi atorgat per Serteco-Economistas a Andrea Rodríguez, egressada del Grau en Administració i Direcció d’Empreses, pel TFG “Diseño e Implementación de una norma ISO 9001:2015 en una empresa de cerramientos metálicos”.

Premi atorgat pel Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics Industrials a Vicente Sanz, diplomat en el Grau en Enginyeria Elèctrica, pel TFG “Estudio para la descarbonización del sistema eléctrico de potencia de la isla de El Hierro mediante el uso de hidrógeno como vector energético”.

Premi atorgat per l’empresa Laboquim a Victoria Duarte, egressada en el Grau en Enginyeria Química, pel TFG “Estudio de la actividad catalítica del cobalto en disolución acuosa”.

Premi atorgat per l’empresa Foradia a Adrián Pérez, diplomat en el Grau en Enginyeria Mecànica, pel TFG “Diseño de una caja de cambios de 12 marchas para la rueda posterior de una bicicleta”.

Premi atorgat per Heligrafics Fotogrametria. Ho ha rebut Eloi García, diplomat en el doble grau en ADE i Enginyeria Informàtica, pels TFG de GADE “Estudio de la transformación y situación empresarial como consecuencia del impacto del COVID-19 en el clúster textil valenciano”, i de GII “Desarrollo de un portal web para la Asociación de Empresarios del Textil de la Comunidad Valenciana (ATEVAL) sobre la oferta de productos, servicios y capacidad productiva de las empresas textiles valencianas”.

Beca Becam Roberto Blanes Vañó atorgada pel Col·legi Oficial d’Agents Comercials d’Alcoi. Ha rebut el premi Caterina Camps, egressada en ADE pel seu TFG relacionat amb el comerç i el màrqueting. El títol del TFG és “Plan de marketing y comunicación para el lanzamiento de software de investigación de mercados mediante Test de Asociación Implícita (TAI)”.

Premi ‘Fernando Ferrándiz Sirera’, qui va ser professor del Departament d’Organització d’Empreses. Rep el premi Wilmer Alexander Villamizar, diplomat en el MUIOL, pel TFM “Auditoría y consultoría de distribución en planta en almacén de material siderúrgico y de construcción”.

Premi atorgat per Flejes Industriales a Jaume Gómez, egressat del MUIPCM, pel TFM “Desarrollo, compatibilización y caracterización de plásticos que imitan la madera con matriz de biopolietileno y harina de cáscara de argán”.

Premi atorgat per AITEX a Jorge Domenech, egressat del MUITEX, pel TFM “Desarrollo de composites reforzados con fibra de carbono bordada con tecnología TFP”.

Premi atorgat per SEA Eventos a Laura Melissa Vásquez, egressada del MUDE – MBA, pel TFM “Mejora del proceso de back-office de ventas para una empresa de fruta y verdura mediante la implementación de la herramienta Freshdesk”.

Premis Millors expedientes Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’

La Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement, signada amb l’Ajuntament d’Alcoi, ha entregat els premis als millors expedients de les titulacions de graus. El regidor d’Empresa i Formació, Alberto Belda Ripoll, ha entregat els premis a:

Grau en Enginyeria Elèctrica: Miguel Martínez

Grau en Enginyeria Mecànica: Adrián Férriz

Grau en Enginyeria Informàtica: Marcos Rico

Grau en Enginyeria Química: Victoria Duarte

Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes: Esther Domínguez

Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE): Blanca Cervera

Doble Grau ADE + Informàtica: Micaela Fortea

Doble Grau ADE + Turisme: Alejandro Francisco Arocha

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *