foradia subscriutegrat

Obrim l’any amb una nova edició de El Grat

Finalitza l'any 2021 i amb aquest nou número, el primer del 2022, us contem tota l'actualitat d'aquest segon Nadal atípic marcat per la pandèmia, i a més, altres temes d'actualitat

A l’any 2021 li queden hores, i aprofitem aquest últim dia per a traure al carrer un nou número de El Grat. En aquesta edició a més de parlar sobre Nadal, també tractem molts altres temes d’actualitat de les comarques centrals valencianes.

‘Taulells de la memòria’ de Javi Segura, ‘Benestar anima, l’assignatura pendent’ de Ester Jordà, ‘El turbocapitalisme, Amazon, i la mort. Una tragèdia en tres actes’ de Juan Bordera, ‘La falta de serveis condiciona la vida als pobles del Comtat’ de Pau Sellés, ‘El tio Pep, cerca les seues arrels’ de Santiago Sempere, i un passeig pels pobles de les comarques de Belén Rivas, són els reportatges d’aquest nou periòdic.

A més, comptem amb entrevistes a Jordi Martínez i Lorena Zamorano, del PSPV-Alcoi, i amb el regidor de Cultura, Raül Llopis, que ens parla sobre la Capitalitat Cultural d’Alcoi.

Com és habitual a El Grat, comptem amb el nostre suplement Art&Cultura, i en aquest cas hem parlat de Alcoi Glocal Culture Broadcast, José Morea, Rafael Armengol, Ficcions, La Veu dels Llibres, l’exposició d’Antoni Miró a l’IVAM CADA Alcoi, un especial sobre els Cicles Expositius d’Alcoi, Josep Sou, Jordi Botella i Vicent Luna.

Sent el número de Nadal no podíem deixar escapar l’ocasió per a parlar amb els principals protagonistes del Nadal Alcoià: l’Ambaixador (Rubén Cervera), l’escriptora del bàndol (Mercé Climent), i els tres ajudants personals dels Reis Mags, Sergio Cortés, Carles Samper i Humberto Martínez.

Finalment, un altre dels clàssics de les pàgines de El Grat és la secció ‘El poble és savi’, i donades les dates, hem volgut preguntar als comerciants del Centre d’Alcoi, José Carlos Miró (Miró Coleccionismo), Andrea Coderch (Coba), i Maria José Tomás (Guaita), sobre els seus desitjos per al nou any 2022.

Des del El Grat esperem que vos agrade moltíssim aquesta edició, i us desitgem un feliç any nou.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *