foradia camaraalcoi

El veïnat de la plaça d’Espanya pot arreplegar els passes per a l’Adoració

Els residents de la plaça podran recollir els seus passes i els dels familiars fins al dimecres 5 de gener a les 14h . Les entrades per al públic, es van esgotar en una hora

Tècnica de l’Ajuntament al punt de recollida de les polseres

Com ja va anunciar l’Ajuntament d’Alcoi, enguany com a novetat, un dels actes de la Trilogia Nadalenca ha de modificar-se, ja que s’ha de complir la normativa actual que indica que hi haurà aforament limitat a la plaça d’Espanya per a poder veure l’Adoració.

Per una part estan els veïns i veïnes de la plaça d’Espanya. Des del consistori s’ha habilitat un punt a l’Ajuntament d’Alcoi, en l’entrada principal per a poder recollir les polseres identificatives que permetrà passar al veïnat i les seues visites als habitatges. Aquestes polseres encara es podran recollir durant el matí del 4 de gener i la vesprada, i durant el matí del dia 5.

Pel que fa a les entrades, que són gratuïtes, es van oferir 1.240 a través de ticketalcoi, el diumenge 2 de gener a les 18 hores. Cada persona podia aconseguir un màxim de 5 entrades per persona. Menys d’una hora després de penjar-les a la web, concretament a les 18:53, es van esgotar totes les entrades. Va ser tanta la gent que va accedir a la mateixa hora a la plataforma de ticketalcoi, que es va bloquejar temporalment.

Les entrades són nominatives, i cadascuna d’elles té el nom de la persona corresponent. Per a poder accedir a la plaça, s’haurà de presentar el DNI, i presentar el certificat de vacunació. El control serà màxim, i la plaça es tancarà, excepte per als veïns i les visites a les 16h. Les persones que tinguen entrades, podran accedir des de les 17 fins a les 19h.

L’acte de la Cavalcada, i el Ban Reial, mantindran el seu recorregut, i totes les persones que participen aportaran el certificat de vacunació. La mascareta serà obligatòria en tot moment per als participants i públic, i no podrà haver-hi contacte físic entre ells, per la qual cosa, malauradament enguany no es podrà besar als Reis Mags ni es repartiran caramels ni altres aliments entre el públic.

La regidora de Festes, Carol Ortiz, ha explicat que: “Tots els veïns afectats ja poden anar a l’Ajuntament d’Alcoi a pel seu passe. Lamentem les molèsties que podem ocasionar-los, però els demanem comprensió tenint en compte la situació sanitària en què ens trobem. També demanem aquesta comprensió a tota la ciutadania, seguim en pandèmia i encara no podem celebrar els actes com voldríem, hem pres aquestes decisions després de diverses reunions amb totes les entitats participants, així com els Departaments de l’Ajuntament i tota la Corporació, són moments de sumar i estar units”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *