foradia subscriutegrat

El Palau Ducal acull el Tercer Repte Solidari ‘un llibre, una exposició’

Concretament es va realitzar la presentació del llibre 'Acopio de la Intemperie', escrit per l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto

La Sala de Corones del Palau Ducal de Gandia ha acollit durant el dissabte 8 de gener, la inauguració del tercer Repte Solidari ‘un llibre, una exposició’, en el qual s’ha presentat el llibre ‘Acopio de la Intemperie’ escrit per José Manuel Prieto, alcalde de Gandia, que va estar present a l’acte juntament amb la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, i l’escriptora Adriana Serlik, així com altres membres de l’Ajuntament.

Aquesta és la tercera edició del Repte Solidari, una iniciativa que va nàixer en 2019 per la mateixa Serlik, en la qual, a través d’una exposició, la poesia i l’art s’uneixen amb l’objectiu de recaptar diners en benefici a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

En aquest projecte han participat artistes com Carola Woodward, Daniel García, María González Martín, Nina Llorens Peters, Víctor Cucart, Salvador Fuster, Susana García Ungo, Tonet Durá, Toni Duesa i Vicent Lloret. A més, s’ha comptat amb la col·laboració de Joaquín Juan Tormo.

L’exposició es podrà visitar fins al dia 13 de gener al Palau Ducal de Gandia.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *