foradia subscriutegrat

Oliva celebra el 75 aniversari de les Calderes de Sant Antoni

Aquesta festivitat es durà a terme amb un estricte protocol que garantirà la seguretat dels assistents

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, i els Festers de Sant Vicent, han organitzat una programació segura per a celebrar el 75 aniversari de les Calderes de Sant Antoni. La programació començarà el dia 14 de gener i finalitzarà el dia 16, i totes les activitats programades estaran marcades per un protocol de seguretat.

Durant aquest cap de setmana es podrà gaudir del Mercat Modernista organitzat per la regidoria de Festes d’Oliva i els Festers de Sant Vicent. En aquesta Fira la gent podrà vestir-se d’època, i hi haurà mercat d’oficis, ceràmica, ludoteca, exhibició de bicicletes antigues, orfebreria, tallers i atraccions infantils. Les casetes estaran separades, el recorregut serà d’una única direcció, l’aforament serà limitat i serà obligatori l’ús de la mascareta i l’hidrogel.

A més, el pròxim dissabte 15 de gener tindrà lloc les tradicionals Calderes de Sant Antoni al carrer Sant Vicent, a partir de les 13h. Tot el veïnat que vulga tastar el típic arròs amb fesols i naps, hauran d’acudir amb el seu recipient de casa per evitar fer un ús excessiu de plàstics. L’aforament serà limitat i serà obligatori l’ús de mascareta. Des de la regidoria de Festes recorden que els assistents no podran quedar-se a dinar als carrers, per tal d’evitar aglomeracions.

A la vesprada, a les 18h, tindrà lloc l’actuació del grup ‘JotaJaibers’, i per a finalitzar amb tota la programació, en la vesprada del diumenge 16, a les 18, actuarà el ‘Grupo Eñe’.

Yolanda Navarro, regidora de Festes, ha agraït públicament la tasca que realitzen els Festers de Sant Vicent per tal d’organitzar una programació tan arrelada a Oliva. “En el seu 75 aniversari, la nostra ciutat no podria quedar-se sense celebrar les calderes de Sant Antoni, i ho farem de manera segura, com les altres celebracions que hi hem dut a terme des de les institucions. S’ha dissenyat un protocol que garanteix les mesures marcades per les autoritats, amb l’objectiu que tots i totes puguem gaudir de les nostres tradicions, però amb seny i seguretat”, ha afirmat la regidora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *