foradia subscriutegrat

Oliva fa millores a les zones amb embassament d’aigua per evitar les inundacions

La pròxima setmana començaran aquestes obres als Camins rurals i agrícoles amb l'objectiu de donar una major seguretat viària

Les regidories d’Obres i Serveis, i el d’Agricultura, els dos dirigits per Miquel Doménech, han informat que en la pròxima setmana s’iniciaran les obres per a millorar els camins rurals i agrícoles amb risc d’inundabilitat, i les zones amb embassaments d’aigua per tal de donar una major seguretat viària.

Concretament, l’actuació es realitzarà al camí de les Marjaletes, el camí de l’Assagador de Carro, el camí del Pont de Bolo, el camí de l’Aigua Blanca, i el camí de la Celidònia i el camí del Riu Rau de Sancho.

Doménech ha assegurat que: “s’ha invertit en aquestes actuacions per tal de millorar els trams que es veien afectats amb els temporals, i tenien problemes per transitar. Des de l’Ajuntament continuarem apostant i invertint per millorar la seguretat viària i l’accés als camins agraris”.

Per la seua part, l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, ha destacat que és necessària aquesta millora i que “tenen l’objectiu d’evitar futures inundacions i deteriorament de l’asfalt, i també donar un accés més segur a les persones propietàries dels camps de la zona”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *