foradia subscriutegrat

Escolars organitzen una jornada per a netejar la platja d’Oliva de plàstics

Es tracta de l'alumnat de 1r d'ESO de l'IES Gabriel Ciscar, que han volgut conscienciar a la ciutadania mitjançant aquesta acció sobre la necessitat de reciclar i preservar els ecosistemes

L’alumnat de 1r d’ESO de l’IES Gabriel Ciscar d’Oliva, ha organitzat una jornada de neteja de plàstics a la platja de la Mitja Galta d’Oliva. L’objectiu d’aquesta activitat és conscienciar a la societat sobre la necessitat de reciclar o preservar els ecosistemes naturals, i de no embrutar.

Aquesta activitat va durar des de les 10 fins a les 14h i van poder arreplegar diferents tipus de materials plàstics i que després hauran d’analitzar amb detall.

La iniciativa va nàixer des del mateix alumnat que ha organitzat, preparat i executat tota l’activitat, i han comptat amb la col·laboració del professorat de les regidories d’Educació i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva, per a demanar permisos a la policia per a moure’s per la ciutat en horari lectiu o pegar cartells per conscienciar a la ciutadania al voltant d’aquesta activitat.

Aquesta activitat ara tindrà continuïtat amb l’anàlisi dels plàstics trobats a la platja: característiques dels materials, grandàries i quantitats, per tal de definir el nivell de brutícia i quines accions es poden dur endavant per a reduir la presència de plàstics en les platges i com prevenir-ho.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *