foradia pressupostparticipatiualcoi

Comencen els actes de les Falles 2022 a Oliva

Elia Sanchis Torres, FMO 2022, rebrà l'acte d'exaltació el dissabte 19 de febrer al Polivalent d'Oliva

L’Ajuntament d’Oliva ha informat de la posada en marxa d’un dels esdeveniments més esperats per als seus veïns i veïnes, les Falles de l’any 2022. El proper dissabte 19 de febrer tindrà lloc l’acte d’exaltació d’Elia Sanchis Torres, FMO 2022, la seua cort d’honor i els càrrecs de les comissions falleres al centre Polivalent d’Oliva a les 18 hores.

A més, a l’acte es produirà el lliurament de les recompenses per l’antiguitat de la Junta Central Fallera i es presentaran les mascotes.

Yolanda Navarro, la regidora de Festes d’Oliva, juntament amb el seu equip, ha volgut agrair la predisposició de la Federació de Falles d’Oliva i l’aclimatació dels fallers i falleres d’Oliva a les actuals circumstàncies provocades per la pandèmia.

L’Ajuntament d’Oliva també ha recalcat que tant les activitats del proper divendres com les Falles 2022 estaran sotmeses a les mesures de seguretat sanitària vigents en les que caldrà respectar la distància de seguretat. Les persones participants en les ofrenes i desfilades no hauran de fer ús de la mascareta, però no el públic que vulga gaudir de les celebracions que haurà de portar-la en tot moment. A més, quan les activitats tinguen lloc a les seus festeres s’haurà de fer ús de la mascareta obligatòria, així com d’una bona ventilació del local.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *