foradia pressupostparticipatiualcoi

Gran programació per a celebrar la 76 edició de les Calderes de Sant Antoni d’Oliva

Els esdeveniments començaran el divendres 13 de gener, i finalitzaran el diumenge 22, amb la festivitat de Sant Antoni Abat

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, i els Festers de Sant Vicent, s’ha organitzat una gran programació amb motiu de la celebració de la 76 edició de les Calderes de Sant Antoni. Les activitats començaran el dia 13 de gener, i finalitzaran el diumenge 22 de gener, amb la festivitat de Sant Antoni Abat.

En aquest primer cap de setmana, es podrà gaudir del Mercat Modernista, on hi haurà figurants vestits d’època, mercat d’oficis, ceràmica, ludoteca, exhibició de bicicletes antigues, orfebreria, tallers, exposicions, visites guiades, balls d’època, concerts i atraccions infantils. Concretament, durant la vesprada del divendres 13 de gener s’iniciarà a les 17h els primers tallers i atraccions infantils i la inauguració oficial tindrà lloc a les 19h.

El dissabte continuarà la programació amb una festa molt arrelada a la localitat, que és l’elaboració de les Calderes de Sant Antoni, a partir de les 8 del matí al carrer Sant Vicent. En aquest dia, a partir de les 13h, es repartiran més de 4.500 racions d’arròs caldós amb fesols i naps. A les 10h, a més, es rebrà als grups ‘Modernetes’ que vindran des d’Alcoi i Cartagena.

Durant aquests dies els assistents també podran gaudir de les rutes guiades pels llocs més emblemàtics d’Oliva, i realitzar visites pels museus del municipi.

També en aquest dissabte, es durà a terme una actuació de ball modernista, a càrrec de l’Associació Cultural ‘Amigos del Modernismo’ d’Alcoi. El dia finalitzarà amb el concert en directe del grup Convergent POP 80&90, a la plaça de Ganguis.

Per al diumenge, a les 10h tindrà lloc la recepció del grup ciclista Las Galgas de Yecla, i seguidament, a les 12:30h, les bicicletes antigues passejaran per la localitat. A la vesprada continuarà la programació, amb més visites guiades.

La programació conclourà amb la festivitat de Sant Antoni Abat, amb la benedicció d’animals a l’Ermita de Sant Antoni a les 11h, i seguidament, una missa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *