foradia subscriutegrat

El Club d’Escacs Tabiya Alcoi campió de la 2ª autonòmica, aconsegueix l’ascens a la 1ª categoria

Campionats autonòmics i provincials per equips d'escacs 2021

A final de l’any passat van acabar els Campionats Autonòmics i Provincials per Equips d’Escacs, on va participar el Club d’Escacs Tabiya Alcoi. A causa de la pandèmia, aquests Campionats que es juguen a principi d’any, es van haver de posposar als últims mesos de l’any passat.

El Club d’Escacs Tabiya Alcoi, va participar amb 3 equips. L’equip “A” va jugar en 2a Categoria Autonòmica, l’equip “B” va participar en la 1a Categoria Provincial, i l’equip “C” en 2a Categoria Provincial Promoció.

L’equip Tabiya Alcoi “A” en 2a Categoria Autonòmica: va haver-hi 7 equips, on els 2 primers classificats ascendirien a la 1ª Categoria Autonòmica. Es va jugar sistemàticament Lliga a 8 taulers, puntuant per trobada.

L’equip del Tabiya Alcoi “A” es va presentar amb forts jugadors, (inclòs un Gran mestre), incorporats de Galícia i Catalunya, inclosos als seus jugadors del Club Tabiya Alcoi i del Club Cocentaina. Van aconseguir véncer en totes les trobades de manera contundent i amb un ampli marcador, amb 5 punts d’avantatge sobre els segons classificats. Han quedat Campions i ascendeixen a la 1ª Categoria Autonòmica, on jugaran per primera vegada en els Campionats per Equips, que començaran al febrer de 2022.

Els jugadors que han format part de l’equip “A” so: el Gran mestre Arián González, Juan Antonio Villar, Miguel Rupérez, Iván Cano, Alberto Jul, Joaquín Corbí, Ginés Raúl Durá, Diego López, Javier Cantó, Jordi Linares, Emilio Rico, Peregrín Galdón, i Antonio Cabrera. Tots ells van jugar a un gran nivell.

Per a aquesta nova 1a Categoria Autonòmica, l’equip del Tabiya Alcoi “A” s’està reforçant amb l’objectiu d’aconseguir el primer lloc per a ascendir a la màxima Categoria Autonòmica, la Divisió d’Honor.

Amb aquest projecte, i aquests assoliments que s’estan aconseguint a un alt nivell competitiu per equips, el Club d’Escacs Tabiya Alcoi està donant-li un gran prestigi a l’esport alcoià, als escacs alcoians i a la Ciutat d’Alcoi.

L’equip Tabiya Alcoi “B” en 1a Categoria Provincial: va haver-hi 8 equips, jugant-se sistemàticament Lliga a 8 taulers, puntuant per trobada.

L’equip del Tabiya Alcoi “B”, va estar format per adults, joves i xiquets, i en algunes trobades no van poder comptar amb tots els jugadors, amb la qual cosa només van poder aconseguir el 6é lloc.

Els jugadors que han format part de l’equip “B” són: Javier Cantó, Jordi Linares, Emilio Rico, Peregrín Galdón, Antonio Cabrera, Guillermo Cruz, Eduardo Senabre, Íñigo Donoso, Antón López, Nicolás Colomina, Mario Sanjuán, Vicente Rozas, Gabriel Martínez (Pare), Sergio Cortés, i Gabriel Martínez (Fill). Tots ells han adquirit experiència per a futures competicions.

L’equip Tabiya Alcoi “C” en 2a Categoria Provincial Promoció: va haver-hi 4 equips, jugant-se sistemàticament Lliga a doble volta a 4 taulers, puntuant per taulers.

L’equip del Tabiya Alcoi “C”, va estar també format per adults, joves i xiquets, i en algunes trobades no van poder comptar amb tots els jugadors, amb la qual cosa només van poder aconseguir el 3er. lloc.

Els jugadors que han format part de l’equip “B” són: Nicolás Colomina, Mario Sanjuán, Vicente Rozas, Gabriel Martínez (Pare), Sergio Cortés, Jorge Sanjuán, Gabriel Martínez (Fill), Álvaro Nácher, i Román Moratal. Tots ells es van enfrontar amb jugadors de major edat i nivell, amb la finalitat d’adquirir experiència per a pròximes competicions.

Font: www.ajedreztabiyaalcoy.es


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *