foradia subscriutegrat

Alcoi i Cocentaina promouen els escacs els dies 14 i 15 de juny

• La “6a Festa dels Escacs Alcoians” tindrà lloc dimecres que ve 14 a Alcoi • Dijous que ve, 15 de juny, se celebrarà a Cocentaina el “20é Dia dels Escacs a Cocentaina”

Escacs Alcoi
La “6a Festa dels Escacs Alcoians” tindrà lloc dimecres que ve 14 a Alcoi. L’activitat consistirà en un espectacle de simultànies d’escacs a l’aire lliure, en la Plaça de Dins, a les 6 de la vesprada i està organitzada pel Club d’Escacs Tabiya Alcoi, amb la col·laboració, entre altres entitats, de l’Ajuntament local.

Els interessats podran inscriure’s quinze minuts abans en el lloc de l’activitat, en la Plaça de Dins.

D’altra banda, dijous que ve, 15 de juny, se celebrarà a Cocentaina el “20é Dia dels Escacs a Cocentaina”, que està organitzat pel Club d’Escacs Cocentaina, patrocinat pel Consell Local d’Esports de l’Ajuntament de Cocentaina.

L’activitat consistirà en un espectacle de Simultáneas d’escacs a l’aire lliure, en el Passeig del Comtat, a les 6 de la vesprada.

Els interessats podran inscriure’s mitja hora abans en el lloc de l’activitat, en el Passeig del Comtat, davant del Bar Avinguda.

Els objectius de tots dos esdeveniments són difondre els escacs entre tots els ciutadans per al seu gaudi, contribuint així al seu auge, i a una major comprensió i valoració per part de la societat. Està convidada tota persona que sàpia jugar als escacs. Totes elles rebran diversos regals en finalitzar les seues partides.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *