foradia subscriutegrat

La Carrasca-Ecologistes en Acció presenten l’exposició en defensa del tren Alcoi-València

La presentació estarà a càrrec dels periodistes alcoians Javier Llopis i Mireia Pascual, i es podrà visitar des del 22 de febrer al 10 de març a l'Espai Àgora

El dimarts 22 de febrer, a les 19h, tindrà lloc la presentació de l’exposició ‘És l’hora del tren’, que està realitzada amb les il·lustracions de Rossana Crespo, i està organitzada per La Carrasca-Ecologistes en Acció. Aquestes imatges formen part del calendari que ha editat enguany la Colla Ecologista. L’acte comptarà amb la presentació dels periodistes alcoians Javier Llopis, i Mireia Pascual.

Aquesta mostra està dins de les activitats que s’estan fent en defensa de la millora de la línia ferroviària Alcoi-Xàtiva-València, que com asseguren des de La Carrasca, “fa dècades pateix una situació greu d’abandonament per part de RENFE”.

Tant l’exposició com el calendari, no és sols per a denunciar la mala situació del tren i reivindicar la seua millora, sinó que també destaca que els importants beneficis que té aquest mitjà de transport si es disposa d’un bon servei i d’una infraestructura adequada, que com indiquen des de La Colla té un “baix impacte en el territori, menors emissions de contaminants, vertebració del territori, bona accessibilitat, intermodalitat, integració en el paisatge, possibilitat d’aprofitar el temps de viatge, etc.”.

“En l’actual context d’emergència climàtica, el tren convencional tindrà cada vegada més importància per al desplaçament de persones i el transport de mercaderies”, han explicat des del grup.

Des de La Carrasca-Ecologistes en Acció, s’ofereix de forma gratuïta aquesta exposició a les escoles, instituts, associacions, o centres culturals. Per a demanar aquestes visites s’ha de posar en contacte amb el grup ecologista i elegir una data que estiga disponible.

Pròximament, aquesta mostra estarà a la Setmana Cultural del Centre Públic de Formació d’Adults Beniassent a Cocentaina, del 14 al 17 de març, i a Muro es podrà veure del 21 al 25 de març.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *