foradia subscriutegrat

Nous tallers preventius per a famílies amb adolescents

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives Municipal d'Alcoi représ la seua activitat amb aquests tallers que tenen com a objectiu tractar temes de resolució de conflictes en família i el consum d'alcohol entre els joves

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives Municipal (UPCCA) d’Alcoi torna a la seua activitat formativa amb nous tallers preventius que està dirigit a famílies amb fills i filles adolescents. El primer d’ells es durà a terme en el mes de març.

‘Escola de Famílies: Educar per a la vida’ tindrà lloc tots els dimecres del mes de març de 17h a 19h a la Sala Àgora en la plaça Ramón y Cajal. L’objectiu és dotar a les famílies d’eines per a poder fer front a situacions i ajudar als joves a potenciar la seua autoestima, o trobar amistats enriquidores. A més, s’abordaran altres temes com la gestió de les tensions i conflictes en la família o el consum d’alcohol en adolescents.

Des de la UPCCA també volen recordar que és imprescindible realitzar la inscripció prèvia, ja que hi haurà aforament limitat. L’enllaç per a poder fer-la és aquest. També es pot fer qualsevol consulta o demanar ajuda per a la inscripció al telèfon 628 19 32 46, o al correu upc@alcoi.org

Aranza de Gracia, regidora de Polítiques Inclusives, ha recordat que l’activitat està dins del Pla de Drogodependències i Altres Conductes Addictives d’Alcoi 2022-2025, aprovat a principis de febrer. A més, la regidora ha explicat que: “Un dels àmbits d’actuació més importants d’aquest pla és l’àmbit familiar, en el qual s’intenta proveir a les famílies alcoianes amb la quantitat més gran possible d’instruments informatius, formatius, preventius i orientatius. Per aquest motiu, considerem que activitats com la que es planteja amb aquest taller són importantíssimes per a reduir els factors de risc i augmentar els de protecció enfront del consum abusiu i de generació d’addicions”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *