foradia subscriutegrat

Tallers per fer propostes de millora del Centre d’Alcoi

• Els tallers es duran a terme diumenge 8 de maig a partir de les 10 del matí al Mercat de Batoi, i a partir de les 18h, a l'Avinguda de la Hispanitat. Divendres 13 de maig a partir de les 10h en Plaça Espanya, i en Cervantes a partir de les 18h.

Cartell guaynar centre

Guanyar Alcoi convida als alcoians i alcoianes a participar en diversos tallers de millora del Centre d’Alcoi. Els tallers es realitzaran en distints llocs d’Alcoi,  amb diferents col·lectius i amb col·laboració  dels  tècnics d’Heterotopia Centre d’Estudis d’Acció i Participació.

Es tracta de començar a dissenyar la ciutat directament amb les persones”

El projecte s’anomena ‘Retorn al futur. Propostes ciutadanes per al Centre d’Alcoi’. I Segons Naiara Davó, la regidora de Guanyar, “l’objectiu és treballar la dinamització i revitalització del Centre de la ciutat a través del tractament d’àrees com la peatonalització i mobilitat, la diversitat d’oci, el sector hostaler i comercial, zones verdes, etc. Recollir les idees i propostes de la ciutadania envers aquests ítems donarà a conèixer els desitjos i les necessitats de la mateixa. Es tracta de començar a dissenyar la ciutat directament amb les persones”.

NDavo“El Centre urbà és un node, un espai de confluència on tot el veïnat de la ciutat té coses a dir”, continua Naiara Davó, “amb aquest projecte dissenyem ciutat, fem protagonista a la ciutadania i redactem conclusions i propostes de millora que ens serviran per a presentar al Govern municipal”. 

Els tallers es duran a terme diumenge 8 de maig a partir de les 10 del matí al Mercat de Batoi, i a partir de les 18h, a l’Avinguda de la Hispanitat. Divendres 13 de maig a partir de les 10h en Plaça Espanya, i en Cervantes a partir de les 18h. També es realitzaran tallers amb col·lectius concrets com estudiants, gent major, AMPAs, comerciants, etc.

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *