foradia subscriutegrat

Alcoi trasllada el seu suport als ucraïnesos de la ciutat

En l'any 2015, es va aprovar per unanimitat al ple, que Alcoi fora ciutat acollidora

Toni Francés, alcalde d’Alcoi ha traslladat a través d’una carta, el seu suport i solidaritat, i la de l’Ajuntament d’Alcoi, a les 33 persones d’origen ucraïnés que viuen ací.

La nostra localitat és una ‘Ciutat Acollidora’ des de l’any 2015, quan es va aprovar per unanimitat l’adhesió a la Xarxa de Municipis d’Acolliment de Refugiats de la Federació Espanyola de Municipis i províncies.

L’alcalde ha afirmat que: “Des de l’Ajuntament d’Alcoi hem traslladat tot el nostre suport i solidaritat a les persones d’origen ucraïnés que viuen a la nostra ciutat. Alcoi sempre ha estat una ciutat oberta i solidària i una vegada més estem a la disposició del que necessiten, en aquests moments tan complicats. Esperem que es retiren les tropes russes i puguen trobar una solució pacífica i satisfactòria al conflicte a través de la diplomàcia”.

Font: Redacció./


Una resposta de Alcoi trasllada el seu suport als ucraïnesos de la ciutat

  1. Arbre Agulló i Guerra ha dit:

    Tot el suport al poble de ucraïna, víctima del militarisme més cruel. També hem de recordar al poble del Yemen, Siria, Afganistan, Irak, Libia… víctimes del militarisme i la venda d’armes que masacren a xiquetes i àvies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *