foradia subscriutegrat

Més de 160 ames de casa d’Oliva han celebrat un dinar i concert amb motiu del 8M

Aquesta activitat està organitzada per l'Associació d'Ames de Casa - Tyrius d'Oliva, i per la regidoria d'Igualtat

Des de l’Associació d’Ames de Casa – Tyrius d’Oliva, i la regidoria d’Igualtat, han celebrat un dels actes tradicionals de la programació del 8M de la localitat. Es tracta d’un dinar i un concert en el qual les sòcies i socis han pogut gaudir d’un moment d’unió, diversió i entreteniment al Centre Polivalent de la ciutat.

Un càtering va preparar aquest dinar a l’edifici d’usos múltiples del municipi i seguidament va actuar la cantant i saxofonista Montse Bermúdez, que va estar acompanyada pel grup Angelimusic. Més de 160 persones van participar en aquest encontre que va estar carregat d’emocions, ja que molts d’ells van retrobar-se després de molts mesos, i inclús alguns després de dos anys a causa de la pandèmia. ‘Esencia de Mujer’ també va actuar en el dinar, i va fer que aquesta jornada reivindicara el paper de la dona en la societat.

A més, el Cor de les Ames de Casa van oferir dos cançons tradicionals valencianes. ‘Radio Safor’ va estar retransmetent en directe l’acte, i va estar present la regidora d’aquesta àrea, Anna Mena, l’alcaldessa Yolanda Balaguer, i Amalia Navarro, presidenta de l’Associació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *