foradia becasivace

Mar Moscardó: “Crec que hem avançat en aquesta lluita, però no és suficient”

Parlem sobre el 8 de març dia de la Dona

Mar Moscardó és estudiant de l’Escola d’Arts i Superior de Disseny d’Alcoi, i és una jove conscienciada en la lluita feminista. Sobre el Dia de la Dona, que se celebra el dia 8 de març, ella pensa que “pot ser molt útil perquè tota la població pot empatitzar amb els problemes que tenen les dones dia a dia”, i denuncia que “hui dia, continuem sofrint el que és el masclisme”.

Una de les lluites que també reivindica Mar, i que a més ens conta que ho estan estudiant a l’EASD és el tema dels estereotips: “S’ha de lluitar per a acabar amb els estereotips, perquè encara hi ha molta gent que critica la roba que portem, o que hi ha treballs per a dones i homes. Estem ja al segle XXI i és una cosa que continua entre nosaltres”.

Respecte a com és l’estat actual de la igualtat, l’estudiant indica que: “Crec que hem avançat en aquesta lluita, però no és suficient, hem d’avançar més. Aquests canvis van molt a poc a poc”.

Mar, encara que no és d’Alcoi, ens comenta que si els estudis ho permeten, intentarà assistir als actes commemoratius que es realitzaran el dia 8 de març a la ciutat.

Font: Belén Rivas./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *