foradia subscriutegrat

Alcoi reivindica els drets de les dones al matí del 8 de març

Els centres educatius han acudit a la plaça d'Espanya i han realitzat diferents actes, i s'ha llegit el manifest per part del col·lectiu 8 de març

El matí del 8 de març ha començat amb activitats per a commemorar el Dia Internacional de la Dona. La plaça d’Espanya d’Alcoi s’ha plenat de xiquets i xiquetes, així com de gent que s’ha arrimat per a donar suport a la lluita per la igualtat entre dones i homes. També ha estat present la regidora d’Igualtat Aranza de Gracia, i les tècniques del departament.

El primer que s’ha fet ha sigut representar la figura del 8M Ecofeminista que s’ha instal·lat a la plaça, i seguidament, alumnat d’alguns centres educatius d’Alcoi, com Tomàs Llàcer, o Miguel Hernández entre altres, han ballat tots a una, la cançó Ay Mama de Rigoberta Bandini.

A continuació, s’ha llegit el tradicional manifest que reivindica els drets de les dones, un text elaborat pel col·lectiu 8 de Març, i que han llegit xiquetes dels col·legis d’Alcoi, i que ha finalitzat amb el crit de: “Visca, visca, visca, la lluita feminista”.

La programació continuarà a la vesprada amb la Manifestació del Dia Internacional de les Dones, que començarà a les 19h des de la plaça d’Espanya, i el recorregut serà la ‘volta als ponts’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *