foradia cdturisme

Asun Navarro: “La igualtat és molt difícil aconseguir-la al 100%”

Parlem del 8 de Març Dia Internacional de la Dona Treballadora

Asun Navarro, del Col·lectiu 8 de Març i Dones, manifesta que encara queden moltes coses per fer: “Fa 38 anys que estem en la lluita, però la igualtat és molt difícil aconseguir-la al 100%. Cada vegada tenim nous reptes. Ara, podem votar, o anar a la universitat, però, cada vegada ixen nous reptes, i mentre això passe hem d’estar ahí. Ara per exemple estan els problemes de la gent emigrant. En Espanya hi ha dones que estan treballant en negre perquè els costa molt aconseguir els papers. Moltes d’elles s’estan sindicant i estan demanant pels seus drets, i nosaltres hem d’estar al seu costat”.

Però, aquest no és l’únic problema que tenim en l’actualitat, tal com ens recorda Navarro: “També estan els problemes que està tenint el col·lectiu LGTBI amb la llei trans, o el conflicte de la llei del si és sí. Van eixint moltes coses. S’ha de treballar més en l’educació i la prevenció, que en la penalització. Perquè al final les dones no estan més segures perquè els que fan aquests delictes estiguen en la presó, sinó que s’ha d’invertir a fer coses per a la prevenció. Ens estem barallant pel final, per on no hauria de ser. Però, per què no hem treballat tot el que va abans? Ahí és on hi ha molta tasca per fer”.

Font: Belén Rivas./


Una resposta de Asun Navarro: “La igualtat és molt difícil aconseguir-la al 100%”

  1. Arbre Agulló i Guerra ha dit:

    Com home nascut en la societat franquista, on cantavem cançons masclistes populars, he tint que deconstruir.me, això costa es necessita honradez intelectual, i no deixar influenciar-se per entitats masclistes d’estructura (esglèsia, partits de dretes, comparses que s’escuden en la tradicions, etc…)Vull dir aquesta lluita no acaba mai. Abraçades Asun

    Arbre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *