foradia subscriutegrat

Les dones artistes de l’Alcoià i El Comtat ja poden inscriure’s al projecte DAR

L'objectiu del projecte Dones Artistes Rurals (DAR) pretén ser un referent cultural i social en les tres províncies valencianes

La coordinadora del projecte DAR (Dones Artistes Rurals), han informat que les artistes interessades, que siguen de les comarques de l’Alcoià i El Comtat, ja poden fer la seua inscripció per a formar part de la programació Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i amb el Centre del Carme de Cultura Contemporània.

Aquest projecte té com a objectiu ser un referent cultural i socials per a les tres províncies valencianes. Els coordinadors d’aquesta iniciativa indiquen que: “Considerem que tenim davant de nosaltres una gran oportunitat per al desenvolupament cultural, social i econòmic de l’entorn rural, i concretament de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat”.

Per a poder participar, s’ha d’omplir un formulari al qual es pot accedir a través d’aquest enllaç, i allí hauran d’adjuntar una breu biografia, un dossier en el qual s’inclourà fotografies de les seues obres, la fitxa tècnica, i una explicació temàtica; i a més, un certificat d’empadronament o document oficial que acredite el seu vincle amb un municipi d’alguna d’aquestes dos comarques.

El projecte DAR vol que les dones artistes de les zones rurals puguen desenvolupar-se en l’àmbit personal i professional, i promocionar la seua producció artística, i també, fomentar la creació de col·lectius artístics.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *