foradia barnasants

La Capella inaugura l’exposició ‘Sentiment de Paisatge’ d’Elena Martí

La presentació tindrà lloc el 25 de març a les 19 hores i estarà disponible fins al 7 de maig en la Capella de l'Antic Asil

L’artista Elena Martí presentarà aquest divendres 25 de març l’exposició ‘Sentiment de Paisatge’ a la Capella de l’Antic Asil d’Alcoi. La inauguració tindrà lloc a les 19 hores i estarà disponible en la mateixa sala expositiva fins al 7 de maig. L’exposició ofereix una sèrie de peces enclavades en l’imaginari de tots els alcoians i alcoianes.

“La nostra cultura és la nostra identitat, i aquesta es trasllada als objectes que formen el nostre voltant”. Aquesta és una de les idees de la presentació d’Elena Martí. Les peces recorren el més identitari per a la ciutat d’Alcoi, des de la indústria o les màquines i fins i tot, allò que forma un paisatge característic de la cultura alcoiana.

La presidenta de l’Associació Valenciana de Crítics de l’Art (AVCA) i historiadora, Lucia Romero, ha assegurat que la delicadesa de les obres d’Elena Martí contrasten amb la rudesa dels materials. “Aquesta és una forma de jugar amb les seues textures, tonalitats i diverses estructures que se’n deriven i que fan que el temps, el record i l’oblit generen peces retrobades i valorades”, ha explicat Lucia Romero.

L’exposició estarà disponible per a qualsevol que vulga visitar-la a la sala de La Capella de l’Antic Asil, els dijous i divendres en horari de 10 hores fins a les 13 hores i des de les 17:15 h fins a les 20 h. També estarà disponible els dissabtes en horari de matí, des de les 11 hores fins a les 13:30 hores.

L’organització de l’obra compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, des de la seua Àrea de Cultura, l’Associació Cultural Art Nostre i la mateixa Capella de l’Antic Asil on es produirà l’exposició de les obres d’Elena Martí. A més, el dia de la inauguració es podrà gaudir de la música en directe del grup Crescendo.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *