foradia subscriutegrat

Bocairent conclou la seua Capitalitat Cultural Valenciana

El municipi de la Vall d'Albaida celebra l'últim acte amb un mata-segells commemoratiu de Correus

La població de Bocairent finalitza la seua condició de Capital Cultural Valenciana 2021 dels municipis inferiors a 5.000 habitants. A causa de la pandèmia, algunes activitats se’n van d’haver-hi d’ajornar i s’han représ durant els primers mesos d’aquest any. Finalment, aquest diumenge 27 de març tindrà lloc l’últim acte que posarà el punt final a aquesta condició del municipi de la Vall d’Albaida.

La celebració, que serveix per a concloure la capitalitat, es produirà a les 12 hores, a la sala Joan de Joanes de Bocairent. L’alcalde de la localitat, Xavi Molina, ha afirmat que “serà un acte senzill que servirà sobretot per a recordar les iniciatives principals que s’han dut a terme i per agrair l’ajuda de totes les persones que han fet possible la Capitalitat”. A més, també ha explicat que durant l’acte es descobrirà un element identificatiu al carrer Santa Àgueda per a recordar aquesta condició per a sempre.

Correus també ha volgut tenir un detall amb la població de Bocairent per a recordar la Capital Cultural Valenciana 2021 amb un mata-segells commemoratiu. Aquesta iniciativa ja està disponible, des de la setmana passada, en l’oficina de Correus de la localitat, sumen-se així a una llarga col·lecció filatèlica.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *