foradia subscriutegrat

Bocairent ofereix vals de 12 € per fomentar la lectura en valencià i el comerç local

• Bocairent fomenta el regal de llibres amb vals de 12 euros per als xiquets de 6 anys • Els descomptes pretenen ajudar també el comerç local i el sector editorial valencià.

Els xiquets que el 2016 van acomplir sis anys i estiguen empadronats a la població estan rebent al seu domicili un val de 12 euros que serviran de descompte en la compra de literatura infantil escrita en valencià a les tres llibreries–papereries locals entre l’1 i el 31 de gener.

Els sis anys és l’edat en què es considera que els xiquets s’inicien a la lectura de forma autònoma; per això, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bocairent arranca aquest dilluns, 2 de gener, la primera campanya ‘Per Nadal, un llibre de regal’ de foment de la lectura en valencià.

Perquè és el moment de consolidar el seu perfil lector i aconseguir que els llibres formen part de les seues activitats diàries i de les seues experiències positives”, apunta el titular municipal, Xavier Molina.

Així doncs, a més d’incentivar el regal d’obres literàries als més menuts, la iniciativa també “pretén donar suport al comerç de proximitat, al que podem recórrer en qualsevol moment i on coneixen els nostres gustos i les nostres necessitats”, segons remarca el regidor de l’Àrea Cultural i Juvenil, Xavier Molina.

Igualment, la campanya municipal serveix alhorad’ajuda al sector editorial valencià” mitjançant la recomanació de lectures feta des de la biblioteca pública i des de l’equip docent del CEIP Lluís Vives per a aconsellar els pares

Els sis anys és l’edat en

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *