foradia subscriutegrat

Just Sellés i Daniel Olmo presenten nova novel·la gràfica, ‘Al-Azraq. El malson de Jaume I’

En aquesta presentació es farà una xarrada multimèdia molt dinàmica, didàctica i entretinguda, en la qual els autors parlaran sobre detalls del seu treball

El dia 25 de març, la Casa de la Cultura d’Alcoi acollirà la presentació de la novel·la gràfica, ‘Al-Azraq. El malson de Jaume I’, una obra de l’escriptor Just Sellés i de l’il·lustrador Daniel Olmo.

Durant la presentació es farà una xarrada multimèdia molt dinàmica, didàctica i entretinguda, que durarà una hora, i que estarà dividida en dos blocs. Per una part, Just Sellés parlarà del personatge protagonista de la novel·la, amb una intervenció de contingut fonamentalment històric. Per la seua part, Daniel Olmo ens contarà com ha sigut el procés d’il·lustració d’aquesta obra, principalment sobre la recreació de castells i escenaris de muntanya.

A més, els assistents podran gaudir d’una projecció audiovisual en finalitzar aquesta presentació, sobre la batalla d’Alcoi en la qual trobà la mort el visir Al-Azraq. Finalment, els dos autors signaran exemplars de la novel·la gràfica a tots aquells que vulguen adquirir ‘Al-Azraq. El malson de Jaume I’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *