foradia subscriutegrat

‘Els Espais de l’Ovidi’, la ruta que s’apropa a la figura del poeta alcoià

El Centre Cultura Ovidi Montllor organitza un recorregut commemoratiu pel 80 aniversari del naixement del cantant

El Centre Cultural Ovidi Montllor ACPV-l’Alcoià-Comtat ha organitzat per al proper dissabte 9 d’abril, un trajecte per a commemorar el 80 aniversari d’una de les figures més reconegudes de la ciutat d’Alcoi. ‘Els Espais de l’Ovidi’ és una ruta destinada a conéixer de primera mà la vida del cantant, poeta, actor i rapsode alcoià.

L’historiador, geògraf i escriptor, Jordi Tormo i Santonja, és l’encarregat de dur a terme la ruta durant la qual, explicarà els aspectes més rellevants de l’Ovidi Montllor i els seus lligams amb la ciutat d’Alcoi. El trajecte recorre totes les etapes vitals del poeta, des de la seua infantesa i l’adolescència, fins a tots els moments que van marcar la seua trajectòria artística i personal.

‘Els Espais de l’Ovidi’ permet a tots els assistents recórrer el seu barri natal i alguns dels llocs més emblemàtics que han quedat immortalitzats en les seues obres i cançons. Jordi Tormo detallarà als presents totes aquestes etapes i anècdotes de l’Ovidi Montllor.

El Centre Cultural Ovidi Montllor ha organitzat aquesta ruta commemorativa per al dia 9 d’abril i està prevista que comence a les 10 hores.És imporatnt destacar que, el recorregut arranca des del Passeig Ovidi Montllor, als peus del monument dedicat al cantant i poeta. Així mateix, des de l’organització recorden que la ruta tindrà una duració aproximada de dues hores. A més, cal inscriure’s avanç mitjançant correu electrònic a la direcció alcoi@acpv.cat. L’aforament màxim de la ruta és de 25 persones.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *