foradia subscriutegrat

El Grat torna amb molta gana de Festes

Són moltes les localitats de les comarques centrals valencianes que viuran un mes d'abril amb multitud d'actes, i en aquesta edició de El Grat volem saber totes les programacions. També parlem d'altres temes d'actualitat

Ja està ací la primavera, les Festes de Moros i Cristians per moltes localitats de les comarques centrals, i també ha arribat una nova edició de El Grat. En aquesta edició el tema principal del periòdic, per descomptat, ha sigut saber l’actualitat de tots aquests municipis que s’estan preparant per a un abril molt fester, per això hem parlat amb responsables de les festes de Banyeres de Mariola, Onil, i Agullent, que celebraran els seus Moros i Cristians a finals del mes d’abril. També hem volgut com Benilloba ha organitzat un nou Mercat de Setmana Santa.

Però com no podia ser d’una altra manera, en aquesta edició hem dedicat una part important per a saber cada detall del qual ens espera a les Festes de Sant Jordi d’Alcoi, amb moltes notícies, i el suplement ‘Foc&Festa’. Dins d’aquest suplement especial, podem descobrir com seran els pròxims càrrecs festers d’enguany, ja que hem parlat amb Rafael Tortosa (Capità Moro de la Filà Cordó), Rafael Aracil (Alferes Moro de la Filà Ligeros), Alfonso Moreno (Capità Cristià de la Filà Muntanyesos), i Joaquín Brotons (Alferes Cristià de la Filà Creuats).

Una altra de les seccions importants de El Grat, i que en aquesta ocasió també hem volgut dedicar a les festes alcoianes, i al seu cartell, ha sigut ‘El poble és savi’. A més, repassem tots els actes festers que s’han fet durant els anys de pausa, i comptem a tota la programació festera que queda per viure, i hem parlat amb la regidora de Festes, Carolina Ortiz, que per fi s’estrenarà al càrrec en uns Moros i Cristians.

Les Festes no són l’únic tema que tenim a les nostres pàgines, i és que també comptem amb reportatges com: ‘La veu d’un poble omplirà els carrers d’Alcoi amb retrats’ de Belén Rivas; ‘El Campus d’Alcoi de la UPV busca espais per a continuar creixent’, de Pau Sellés; ‘El tocadiscos de Joan Fuster’ d’Amàlia Garrigós, ‘Connectar el País Valencià amb Europa: una missió sobre raïls’, de Javier Segura; i ‘Zoo Il·lustrat aplega a la Festa del Llibre de Muro’ i ‘Els vint-i-set focs de la Mareta’ de Carlos Jover.

A més, en aquest número del mes d’abril, també parlem d’altres temes com els Premis Joan Valls o de notícies d’actualitat de la comarca de La Safor, i comptem amb el suplement de La Veu dels Llibres IV.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *