foradia mediambient

Alcoi Sona comptarà amb quatre grups finalistes

Aquesta final se celebrarà el dia 7 de maig a les 22h a l'Auditori Amando Blanquer

Alcoi Sona disputarà la final de la seua primera edició. Es tracta d’un concurs de música que s’ha creat amb l’objectiu de promoure i incentivar la música en directe, amb grups de joves. Aquesta final se celebrarà el dia 7 d’abril a les 22 hores a l’Auditori Amando Blanquer (Amfiteatre de la Zona Nord).

El jurat està format per Chus Moreno, guitarrista de la ciutat; Jesús Lara, músic i compositor amb 25 anys de carrera i cinc àlbums propis; i Estela Tormo, cantant, lletrista, guitarrista i baixista del grup musical Júlia. Ells van decidir que els quatre grups que han arribat a aquesta final sigue: El Pance, Ricardo González Moyano, MC Zeik, i Altre Cop. Per a prendre aquesta decisió el jurat va tindre en compte els criteris de qualitat i varietat, i a més, que el repertori fora en valencià.

El guanyador d’Alcoi Sona es coneixerà el mateix dia de la final, després d’una deliberació amenitzada per l’alumnat i el professorat del Departament de Modern de l’Escola Crescendo d’Alcoi. La gala estarà a càrrec del Mago Hugo, que a més de presentar, actuarà.

El que guanye aquest certamen tindrà com a premi la gravació d’un CD en un estudi professional, i la gravació d’un videoclip amb la cançó guanyadora. A més, participaran en un concert amb els primers tres finalistes del concurs.

Maria Baca, regidora de Joventut, ha explicat que: “L’objectiu de la regidoria és incentivar i consolidar esdeveniments que promoguen la cultura i l’oci alternatiu entre les persones joves de la nostra ciutat. Tenim moltíssimes ganes d’escoltar en directe als finalistes, als qui aprofite per a donar l’enhorabona per la qualitat dels seus treballs i els anime a continuar gaudint dels valors de la música. També li done les gràcies a l’Escola Crescendo, que amb la seua iniciativa i col·laboració com experts ens han ajudat a desenvolupar aquest projecte. Finalment, vull animar a la gent a gaudir del concert i la música en directe”.

Un dels requisits que havien de complir els grups participants era que el 75% de les persones components del grup havien de tindre entre els 12 i els 30 anys, i que en la seua cançó no hi haguera un llenguatge ofensiu o lesiu, ni poden exhibir durant la seua actuació pancartes o símbols que inciten a la violència, el racisme, la xenofòbia, l’homofòbia o la violència masclista. Si es produïra alguna d’aquestes situacions, l’organització tindrà la potestat de paralitzar l’actuació, i per descomptat, no tindrà dret a cap premi.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *