foradia subscriutegrat

La joventut podrà mostrar el seu talent musical a la primera edició d’Alcoi Sona

Aquest concurs està pensat per a persones entre els 12 i els 30 anys, i podran presentar les seues candidatures des del 7 de març fins a l'1 d'abril

La regidoria de Joventut, juntament amb l’Escola de Música Crescendo, han organitzat la primera edició del concurs de grups musicals, Alcoi Sona, que segons ha explicat la regidora, Maria Baca, té com a objectiu “incentivar la música en directe”, sobre tot dins de l’àmbit juvenil com a mostra d’expressió cultural. Aquesta iniciativa ja es va intentar fer en l’any 2020, però per la pandèmia no va poder fer-se.

Els components dels grups, o almenys el 75% dels seus components, han de tindre entre 12 i 30 anys, i tindre un repertori suficient per a ser interpretat en directe, amb una duració de 15/20 minuts.

Javier Blanquer, professor de l’Escola de Música Crescendo, ha detallat la dinàmica del concurs. I és que poden participar alumnes de l’Escola, però també els que no ho son, i també està obert per a gent de fora de la nostra ciutat. Des del 7 de març fins a l’1 d’abril, es podran entregar les maquetes i la llista de participants de cada grup, i el jurat triarà a tres finalistes, que participaran en un concert el dia 7 de maig, que serà la final. El grup guanyador farà una gravació a un estudi professional amb el repertori que interpretaran en el concert, i a més, gravaran un videoclip.

Per la seua part, Jorge Alborch, també professor d’aquesta escola, ha explicat que des del centre “apostem per projectes que integren la cultura i la música”, i ha agraït a la regidoria el seu suport. A més, també ha animat a la gent que s’apunte, siguen de l’estil que siguen, ja que és una bona plataforma per a la gent que està començant ara al món de la música.

Les bases del concurs es poden consultar a la web de la regidoria de Joventut.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *