foradia subscriutegrat

‘Antològica’ i ‘Recent Pintat’ d’Antoni Miró continuen les seues visites guiades

Fins al dia 25 de juny es podran visitar a l'IVAM CADA i a la Llotja de Sant Jordi, i la primera d'elles de la mà de la historiadora de l'art Maria Guillem, que explicarà l'obra de l'artista alcoià en 50 minuts

Durant els dissabtes, fins al 25 de juny, l’IVAM CADA Alcoi està fent unes visites guiades al voltant de les exposicions ‘Antològica’ d’Antoni Miró. En aquesta visita de 50 minuts, la historiadora de l’art, Maria Guillem explica les diferents etapes viscudes pel pintor a través de la seua producció artística.

Aquesta mostra de Miró recorre la seua obra des dels anys 60 fins a l’actualitat a través de diferents sèries, començant per ‘l’Òpera Prima’, i seguint per ‘Amèrica Negra’, ‘El Dòlar’, ‘Pinteu Pintura’, ‘Vivace’, ‘Sense Títol’, ‘Nus i nues’, i ‘Mon Ferit’. A més, també es podran veure algunes de les seues escultures gregues que estan ubicades al jardí del museu.

En tots aquests treballs es veuen reflectits els seus viatges per l’estranger, les seues llargues estades a Anglaterra, la seua etapa a Altea, i l’actualitat, instal·lat a l’estudi el Mas Sopalmo. També es podrà veure la influència de les seues amistats, com Ovidi Montllor, Isabel-Clara Simó, Salvador Espriu o Joan Fuster entre altres.

La visita podrà continuar a la Llotja de Sant Jordi amb l’exposició ‘Recent Pintat’, on el pintor alcoià presenta algunes de les seues darreres obres.

Per tal d’assistir es pot reservar a través del correu visitesguiadesantonimiro@gmail.com o per Whatsapp o telefonant al 679 465 168, i la visita és gratuïta.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *