foradia mediambient

Ovidi Montllor a Bellreguard

• L’exposició d’Antoni Miró "Ovidi Montllor: l’ànima d’un país" romandrà fins al 31 de maig, una iniciativa amb el lema "País! País? País" • El pacte del Botànic obri així una sèrie d’esperances i dóna l’oportunitat de reflexionar

ovidi a bell reguar

El meravellós poble, i ben conegut pels alcoians, de Bellreguard acull des d’ahir divendres l’exposició d’Antoni Miró “Ovidi Montllor: l’ànima d’un país” que, alhora, dóna el tret d’eixida a les Converses de maig, una iniciativa amb el lema “País! País? País”. A la inauguració va acompanyar el president de la Generalitat, Ximo Puig, la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, i el síndic de Podem, Antonio Montiel.

El pacte del Botànic obri així una sèrie d’esperances i dóna l’oportunitat de reflexionar sobre les línies polítiques prioritàries per a crear un nou relat de país que funcione, il·lusione i permeta eixir de la crisi econòmica i social.

ovidi bell reguard3

Per a construir-ho, cal iniciar un debat sensat i obert que incorpora també les aportacions artístiques, en estes primeres converses, al voltant de la figura d’Ovidi Montllor: de l’exposició d’Antoni Miró que romandrà fins al 31 de maig al curtmetratge L’Ovidi, el making of de la pel·lícula que mai es va fer, passant per Feliu Ventura i Xerramequ i els aborígens amb el concert Faré vacances (…) una visita a Ovidi Montllor. Les entrades ja estan a la venda a la biblioteca municipal.

La primera taula redona va tenir com a protagonistes els signants del Pacte del Botànic. La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, el conseller d’Hisenda, Vicent Soler i el síndic de Podem, Antonio Montiel sobre “Quin País volem? La política valenciana en la tasca de refer un discurs de País”.

ovidi a bellreguar 1

“S’enceta un espai de discussió assossegada sobre el futur dels valencians i les valencianes amb continuïtat en el futur , un punt d’encontre entre València i Alacant on poder parlar de política sense la pressió dels centre de poder ni la immediatesa mediàtica”, en paraules de l’alcalde de Bellreguard, Joan Marco.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *