foradia subscriutegrat

Èxit a la Fira del Motor de Gandia

Ha ocupat 20.000 m2 dels principals carrers i places del centre de la localitat, i han participat 26 expositors i 44 marques de cotxes nous, d'ocasió, motos, i vehicles eco

Després de dos anys sense poder celebrar-se, ha tornat a Gandia la Fira del Motor, que s’ha celebrat des del 6 al 8 de maig. En total han participat 26 expositors, 44 marques de cotxes d’ocasió, nous, motos, vehicles eco i amb etiqueta 0, que han estat ocupant 20.000 m2 dels principals carrers i places de la ciutat.

Aquesta és la novena edició d’aquesta fira que està organitzada per l’àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament, i per l’Associació de Concessionaris del motor.

L’alcalde de la localitat, José Manuel Prieto, i la regidora de l’àrea organitzadora, Vicenta Ferrer, han assistit a la inauguració oficial, acompanyats d’altres membres de la corporació municipal.

Prieto ha comentat que: “Més de 1.200 llocs de treball directes i indirectes a Gandia i Safor indiquen que aquest és un dels sectors econòmics més importants i que contribueix a l’esperada reactivació econòmica després d’anys tan durs. En aquest sentit, la Fira del Motor és la contribució de Gandia a la recuperació del sector”. A més, també ha recordat que és una de les cites del món del motor més rellevant a les comarques centrals valencianes, i és que, en 2018, es van arribar a facturar 6 milions d’euros durant els dies d’eixa edició de fira, i als mesos posteriors.

Per a Vicenta Ferrer, aquesta fira no sols és important per al sector del motor, també ho és per a la ciutat, ja que: “El visitant pot comprar al nostre comerç, gaudir de la nostra gastronomia i oferta patrimonial… Però, voldria que, més enllà de la fira, es quede també el missatge que volem reivindicar-nos com una ciutat més sostenible i intel·ligent”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *