foradia subscriutegrat

Alícia Izquierdo, candidata a les primàries de Compromís per Gandia

Actualment, és regidora de Gestió del Territori, Patrimoni Cultural, Agricultura i Medi Ambient, i és també membre de l'Executiva Nacional de Més Compromís, on dirigeix l'àrea de Municipalisme

Alícia Izquierdo, acompanyada per un equip de persones amb experiència municipal, i activisme sobre moviments cívics de la ciutat, ha presentat la seua candidatura per al procés de primàries obertes a la militància que està enllestint Compromís per Gandia, per a confeccionar la llista electoral per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran en maig de 2023.

Segons ha comentat la candidata: “Ho faig després de meditar-ho durant molt de temps i de conversar amb moltes companyes i altres persones del carrer que m’han animat a fer aquest pas. Des del convenciment i la responsabilitat que ara, més que mai, cal continuar el treball realitzat per a transformar la ciutat amb polítiques i accions de foment de la transició ecològica; feministes; de defensa de la nostra cultura, llengua i patrimoni; de respecte a la diversitat i que garantisquen la inclusió social de les persones més vulnerables. I, com no, polítiques que acceleren la reactivació econòmica dels sectors més castigats per la crisi que ens ha tocat viure els darrers anys”. A més, Izquierdo també s’ha mostrat convençuda i ha argumentat que la presència de Compromís ha sigut fonamental per al Govern del Serpis: “S’ha de continuar sent-ho amb més força, amb un lideratge potent, una alternativa real per al govern de la ciutat que garantisca al cent per cent les polítiques transformadores de l’esquerra valencianista”.

Durant aquestes setmanes s’aniran presentant a la resta de persones que formen part d’aquest equip.

Alicia Izquierdo és regidora des del 2015, i en aquesta etapa es va fer càrrec de l’àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació. Actualment, és 6a Tinent d’Alcalde a Gandia, i s’encarrega de les regidories de Gestió del Territori, Patrimoni Cultural, Agricultura i Medi Ambient. A més, a nivell orgànic és membre de l’Executiva Nacional de Més Compromís on dirigeix l’àrea de Municipalisme.

Sempre ha estat molt lligada a la política i des dels 15 anys ha participat en moviments associatius, culturals i sindicals. És llicenciada en Humanitats i tècnica en gestió cultural i patrimoni local per la Universitat Jaume I de Castelló, tècnica en gestió del comerç per la Universitat de València, i professionalment treballa com a professora de filosofia d’educació secundària i Batxillerat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *