foradia subscriutegrat

‘Música entre siglos’ apropa la lírica a Onil

El diumenge 15 de maig a les 19h se celebrarà aquest concert de la mà de Teresa Albero, Soprano, i Jesús Mª Gómez al piano

Esdeveniment al Palau de la Fortalesa del Marqués de Dos Aigües d’Onil./

La localitat d’Onil celebrarà el diumenge 15 de maig un recital líric de veu i piano, de la mà de Teresa Albero i Jesús Mº Gómez. Aquest concert té el nom de ‘Música entre siglos’, i l’escenari escollit per a aquesta ocasió ha sigut el Palau de la Fortalesa del Marqués de Dos Aigües.

Segons comenten des de l’organització d’aquest recital: “Música entre siglos ens sitúa en l’Europa de finals del segle XIX i el XX. Temps convulsos en el polític i social que tan sols en Espanya van fer confluir tres generacions culturals fonamentals per a la cultura europea com van ser la generació del 98, la del 14 i la del 27. Temps que culturalment van ser importantíssims en els quals la figura del compositor Manuel de Falla va servir de nexe entre Espanya i Europa, així com entre la música popular i la més acadèmica”.

Durant aquest concert s’interpretaran peces de Manuel de Falla, Rafael Rodríguez Albert, Turina, o obres del gènere operístic d’aquesta època que s’inicia amb la cançó napolitana, i que mostra la influència italiana en alguns dels compositors europeus més importants d’aquest temps com Liszt o Chopin.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *